Soome Rovio eksjuht asub kujundama Nokia nutitelefonide mainet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angry Birds -filmi tegelased ja neile hääle andnud näitlejad Bill Hader, Josh Gad, Jason Sudeikis ja Danny McBride Sony stuudios Californias. Suurte investeeringute tõttu filmi oli Angry Birdsi loojafirma Rovio mullune majandusaasta kahjumis.
Angry Birds -filmi tegelased ja neile hääle andnud näitlejad Bill Hader, Josh Gad, Jason Sudeikis ja Danny McBride Sony stuudios Californias. Suurte investeeringute tõttu filmi oli Angry Birdsi loojafirma Rovio mullune majandusaasta kahjumis. Foto: Jesse Grant / AFP

Soome mängufirma Rovio endine tegevjuht Pekka Rantala saab firma HMD global turundusjuhiks, kelle ülesanne on maailmas turustada Nokia brändi all loodavaid nutitelefone ja tahvelarvuteid, kirjutab Kauppalehti.

HMD-le kuulub 10 aastaks Nokia brändi kasutamise ainuõigus nutitelefonides ja tahvelarvutites. Neid telefone hakkab valmistama Foxconni tütarfirma FIX Mobile, vahendab BNS.

HMD globali tegevjuht Arto Nummela ütles lehele, et Rantalal on tähtis ülesanne Nokia brändi taaselustamisel nutitelefonides. 96 protsenti nutitelefonide kasutajatest tunneb Nokia brändi, väitis ta.

Rantala on varem töötanud 17 aastat Nokias, Jot Automationi nõukogu esimehena ning õllefirma Hartwall tegevjuhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles