Tallinna Sadam ootab Saaremaale 2017. aastal seitset kruiisilaeva

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruiisilaev
Kruiisilaev Foto: SCANPIX

AS Tallinna Sadam ootab Saaremaa sadamasse järgmisel aastal seitset kruiisilaeva, tänavu on planeeritud külastusi kaks, kirjutas Meie Maa.

«Konkurents kruiisisihtkohtade vahel on tihe ning Tallinna Sadam koos teiste Eesti turismiettevõtetega teeb tööd selle nimel, et kruiisilaevad Eestit ja Saaremaa sadamat külastaksid ka järgnevatel aastatel,» ütles Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro lehele.

Ta rääkis, et praeguse seisuga on järgmise aasta suveks Saaremaale planeeritud seitse kruiislaeva külastust. Lisaks on sadamas teenindatud edukalt kalalaevu ning viimastel aastatel on sadama kaudu veetud ka hakkepuitu, paberipuud ja killustikku.

Kokku on tänavu Saaremaa sadama kaudu veetud 14 000 tonni kaupa, ent seda on külastanud vaid kaks kruiisilaeva. 10 tegutsemisaasta jooksul kokku on kruiisilaevad külastanud Saaremaa sadamat 66 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles