Goadventure tühistas kõik reisid Türki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ebastabiilne olukord Türgis ei soosi turismi.
Ebastabiilne olukord Türgis ei soosi turismi. Foto: Sputnik/Scanpix

Ebastabiilne poliitiline olukord Türgis on oluliselt vähendanud reiside nõudlust, mille tulemusena otsustas reisikorraldaja Goadventure peatada selle hooaja lennud Türki, kirjutab BNS.

«Klientidele, keda antud otsus puudutab, pakume erinevaid alternatiivlahendusi. Informeerime kõiki personaalselt või läbi reisibüroo, leidmaks parimad ja sobivamad alternatiivsed reisivõimalused,» ütles ettevõtte turundusjuht Jevgenia Kirilova BNS-ile.

«Oleme kindlad, et leiame meie klientidele parima alternatiivse lahenduse meie reisivalikust. Juba täna saame pakkuda Goadventure päikesereise Egiptusesse alates oktoobrist 2016 kuni aprillini 2017,» lisas ta.

Kirilova sõnul on ettevõte lähiajal avamas ka uusi sihtkohti Hispaaniasse. «Samuti on tulemas uued taskukohased kaugsihtkohad, mis sobivad ideaalselt rannapuhkuseks,» märkis ta.

Kui klient ei soovi alternatiivseid lahendusi ja soovib raha tagastust ärajäänud reisi eest, tuleb Kirilova sõnul saata ettevõttele vastav avaldus. Hüvitamise avaldused rahuldatakse 14 päeva jooksul pärast esitamist.

Eelmisel nädalal tühistas Goadventure neljapäevased väljumised Tallinnast ja Riiast Bulgaariasse, firma sõnul on põhjus Bulgaaria partneri kehv klienditeenindus.

Toona kinnitas Kirilova, et Goadventure jätkab tegevust. Varem on meedia spekuleerinud, et Goadventure võib olla majanduslikes raskustes, ent büroo on neid kuuldusi eitanud ning kinnitanud, et jätkab tegevust täies ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles