Häkkimise ohvriks langenud bitcoin'i kaupleja võtab kõikidelt klientidelt raha

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bitcoin
Bitcoin Foto: PAWEL KOPCZYNSKI/REUTERS

Häkkimise ohvriks langenud bitcoin'ide börs Bitfinex jaotab kaotatud 65 miljonit dollarit ära kõikide kasutajate vahel. See tähendab, et isegi need kasutajad, kes häkkimise ohvriks ei langenud, kaotavad umbes 36 protsenti kontol olevatest bitcoin'idest ning asemele pannakse münt «BFX.»

Bitfinex ütles, et BFXid aitavad ettevõttel klientide kaotustel järge pidada ja samuti neid tulevikus hüvitada. Börs ütles, et plaan on varajases järgus ning lõplik elluviimine võtab aega, vahendab CNN.

BFX mündid jäävad alles, kuni börs on suutnud kliendile raha tagastada, võimalik on ka asendamine Bitfinexi emafirma iFinex aktsiatega.

Möödunud nädalal langes kauplemisplatvorm häkkimise ohvriks ning kokku võeti 65 miljoni dollari väärtuses krüptovaluutat. Platvorm alustas täna taas tööd ning kliendid said oma kontosid vaadata. Kauplemine ja raha liigutamine on endiselt keelatud. Bitfinex ütles, et võimalused taastuvad lähipäevil.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles