EAS hakkab väikeettevõtjaid koolitama (1)

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus korraldab koostöös Marketingi Instituudiga väikeettevõtete juhtidele ning omanikele mõeldud EASi väikeettevõtja arenguprogrammi. Aktuaalsete teemasid käsitlevat praktilist programmi rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

«Meil on hea meel valmistada ette ambitsioonikad ettevõtjad arenguhüppeks, tuues tippkoolitajate vahendusel nendeni uued tehnikad ja kaasaegsed tööriistad ettevõtte tõhusamaks juhtimiseks ning arendamiseks,“ selgitas EASi ettevõtluse ja ekspordi keskuse koordinaator Katrin Eha pressiteates.

Võrreldes varasemate koolitusprogrammidega on kasvanud oluliselt toote- ja teenusearenduse ning müügi ja ekspordimüügi teemade maht, mis on kasvavale väikeettevõtjatele tähtsad. Programmis läbitakse nelja kuu jooksul strateegilise juhtimise ja ärimudelite, toote- ja teenusearenduse, turunduse ja internetiturunduse ning ekspordi moodulid.

Koolitused algavad juba septembris ning toimuvad nii Tallinnas kui ka Tartus. Kandideerimistähtaeg on 31. augustil.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles