Tony Robbinsi lihtne nõuanne, mida kõik juhid võiksid järgida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Life and business strategist Tony Robbins participates in AOL's BUILD Speaker Series to discuss the documentary, "I Am Not Your Guru", at AOL Studios on Monday, July 11, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Life and business strategist Tony Robbins participates in AOL's BUILD Speaker Series to discuss the documentary, "I Am Not Your Guru", at AOL Studios on Monday, July 11, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: Evan Agostini/AP

Kui sa juhid meeskonda, siis võib olla, et arutelusid juhib kõige häälekam töötaja või sa ise, sellal kui ülejäänud töötajad agaralt kõigega nõus on.

 

See, mõistagi, et ole parim stsenaarium, vahendab Business Insider. Robbins käsitles seda teemat hiljuti, andes ühe lihtsa nõuande, kuidas kõik saada aktiivseteks kaasamõtlejateks.

«Sa pead keskkonna turvaliseks tegema. Ma tean, et see kõlab pagana kulunult, aga inimesed peavad tundma, et nad saavad oma mõtteid jagada ilma, et neid rünnataks või hävitataks,» sõnas ta.

Robbins on avaldanud mitmeid juhtimisteemalisi menukeid ning samuti on ta juhtide koolitaja.

Robbins ütles, et enamik loomingust juhtub ideede kogumise faasis ning seetõttu on tema ettevõtetes üks reegel – sel ajal ei tohi teha ühtegi negatiivset kommentaari.

«Halbu ideid ei ole. Sest halb idee võib viia mõtteni, mis on hea,» sõnas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles