PKC on praeguseks koondanud 298 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondamine PKC Eesti tehases. PKC Eesti juht Merle Montgomery
Koondamine PKC Eesti tehases. PKC Eesti juht Merle Montgomery Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu veebruaris 613 inimese koondamisest teatanud elektriseadmete tootja PKC Eesti on koondamisteate üle andnud 298 töötajale, kellest 234 töötajaga on töösuhe ka juba lõppenud.

«Püüame olla oma töötajatele uue töökoha leidmisel abiks ning jätkame pärast suvist kollektiivpuhkust koostööd töötukassaga. Korraldame infotunde ning nõustamisprogrammi, et inimesed oleksid teadlikud toetustest, ümberõppe võimalustest ja pakutavatest töökohtadest,» ütles ettevõtte juhatuse liige Merle Montgomery BNS-ile.

«Vastavalt vajadusele oleme valmis korraldama aasta teises pooles ka teise tööandjate töömessi, et tööandjad saaksid tutvustada oma töövõimalusi. Maikuus toimunud messil osales 14 ettevõtet, kellel oli kokku pakkuda üle saja töökoha,» lisas ta.  

PKC Eesti kavatseb koondada veel 285 inimest, mis annab koondamiste koguarvuks 583. Seda on 30 inimese võrra vähem, kui ettevõte esialgselt teada andis.

PKC Grupp on rahvusvaheline kontsern, mis tegeleb elektrijaotussüsteemide disaini, tootmise ja integreerimisega, elektroonika ja teiste spetsiaalsete komponentide valmistamisega nii auto- ja veeremitööstustele kui ka teistele valitud tööstusharudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles