Andrus Ansip on Pokémonist sõltuvuses (2)

Gert Siniloo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip Pokemon Go-d mängimas. Kõrvalt vaatavad teadus- ja innovatsioonivolinik Carlos Moedas ning konkurentsivolinik Margrethe Vestager.
Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip Pokemon Go-d mängimas. Kõrvalt vaatavad teadus- ja innovatsioonivolinik Carlos Moedas ning konkurentsivolinik Margrethe Vestager. Foto: Reuters/ScanPix

Populaarne mobiilimäng «Pokémon Go» pole jätnud puudutamata ka Eesti ekspeaministrit.

Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip, kes vastutab ühtlasi digitaalse ühisturu eest, on langenud Pokémoni-sõltuvusse. Ansip postitas Twitterisse pildi akna küljes rippuvast mängutegelasest Drowzee ning lisas juurde teksti: «Pokémonid on igal pool – mu kontoris, elutoas ja õues pargis. Kui palju oled sina kinni püüdnud? Käes! #PokemonGO».


Lisaks uhkustas Ansip Twitteri vahendusel, et on jõudnud mängus juba üheteistkümnenda tasemeni. Ansipil on aga veel pikk tee minna: kokku on Pokemon Go-s 40 taset.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles