Šveitsi bussifirma kolib klienditeeninduse üksuse Eestisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis Swissbusi kodulehelt.
Kuvatõmmis Swissbusi kodulehelt. Foto: swissbus.eu

Šveitsi bussifirma Swissbus AG plaanib alates septembrist kolida Eestisse oma bussituuride opereerimise ja administreerimise üksused.

Firma jätab Šveitsi oma peakontori, ütles firma kohalik esindaja Marco Borella BNS-ile. Firma Eesti üksused hakkavad tegutsema Harku Mõisa ruumides, mis eelmisel aastal osaliselt renoveeriti. Ruumid kuuluvad Borella firmale Baula Arendus OÜ, vahendab BNS.

Swissbus OÜ-ga, mille omanik on samuti Borella, on tema sõnul hetkel aja maha võetud. Ettevõte soovis alustada rahvusvahelise bussiliini pakkumisega, kuid Eesti turg pole endiselt avatud ja Superbusiga juhtunu näitab seda selgelt, ütles Borella.

Swissbus AG-l pole bussiliiniga alustamisega kiiret ja nad ei tee seda enne, kui Eesti turg on ka reaalsuses, mitte vaid paberil avatuks muutunud, sõnas Borella.

Swissbus AG teatas plaanidest siseneda Eesti turule 2014. aasta detsembris, kohalik tütarettevõte Swissbus OÜ kanti äriregistrisse sama aasta aprillis. 2015. aasta mais teatas ettevõte, et seoses Superbusi tulekuga Eesti turule muutsid nad oma plaane ja soovisid hakata teiste Balti bussifirmadega koostööd tegema, kuna vastasel juhul võtaks Superbus kogu turu üle.

Sama aasta juulis teatas Swissbus, et lükkab Eesti turule laienemise edasi seoses Šveitsi emafirma otsusega suunata investeeringud ühte kinnisvaraprojekti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles