Nigel Farage'i kõned europarlamendis pole lõppenud (3)

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigel Farage kõnelemas europarlamendis aastal 2011.
Nigel Farage kõnelemas europarlamendis aastal 2011. Foto: euractiv.com

Nigel Farage kavandab sügisturneed julgustamaks rahvaid Euroopa Liidu liikmelisuse üle referendumeid pidama, kirjutab Financial Times.

Pärast Suurbritannias saavutatud edu soovib Farage «julgustada iseseisvusliikumisi ka mujal.» Septembris viibib Farage Ateenas suurel sümpoosionil, kus arutatakse alternatiive eurole.

Rõhutades, et Euroopa Liidu projektil «pole algusest peale olnud mingit legitiimsust,» ennustab Farage rahvahääletusi ka Taanis, Hollandis ja Rootsis.

Suurbritannia Iseseisvuspartei UKIPi juhi positsioonilt taandudes ei plaani Farage «erru minna ja metsa elama asuda.» Ühtlasi ei kavatse ta jätta unarusse oma ametikohustusi Euroopa Parlamendi liikmena.

«Ma kavatsen käia Euroopa Parlamendis kogu selle [Euroopa Liidust lahkumise] protsessi vältel ning pidada seal kõnesid mulle omasel sõbralikul, plahvatuslikul ja otsekohesel moel, mida nad suisa jumaldavad,» lubas Farage.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles