Nothing compares to EU: kohtingusait püüab viia kokku britid ja ELi kodanikud

Gert Siniloo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brexit.
Brexit. Foto: Reuters / Scanpix

Brexiti järel on käivitatud uus kohtingusait brittidele, kes soovivad leida endale kaaslast ELi kodakondsete seast.

Kaks Briti neiut Katy Edelsten ja Chloe Cordon, kes olid enda sõnul rahvahääletuste tulemustest šokeeritud, lõid uue lehekülje Idbenothingwithouteu.co.uk (tõlkes: ma ei suuda ilma ELita olla - toim) just neile vallalistele ja liitu jäämist pooldanud inimestele, kes loodavad kohata oma unistuste kaaslast. Mitte aga igaüht, vaid kedagi, kel oleks ELi kodakondsus, kirjutab Spectator.

«Me mõtlesime, et las armastus lahendab selle vihkamisest pungil olukorra,» selgitasid Edelstein ja Cordon. Nad rõhutavad, et kohtingusaidiga soovivad nad ikkagi edendada oma romantilist visiooni Euroopast, mitte kokkulepitud abielusid. «Armastus peab võitma,» loodavad nad.

Leheküljega saab tasuta liituda, luua enda profiili ning seejärel määrata, kas inimene on Briti kodakondsusega ja otsib partnerit mõnest ELi riigist või vastupidi. Seega on saidi kaudu ka ELi kodanikel, kes huvituvad just brittidest, võimalik uute inimestega tutvuda.

Omamoodi lahendus brittide mure leevendamiseks pole aga veel laiadesse massidesse läinud. Reede pärastlõuna seisuga oli kohtingusaidil vaid 34 registreeritud kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles