Musk avaldas Tesla uue plaani

Marge Aliaga
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljardär Elon Musk.
Miljardär Elon Musk. Foto: MICHAL CZERWONKA/NYT

Tesla juht Elon Musk mõtleb suurelt. Ning kui ta avaldas, et Teslal on uus plaan, mõtlesid paljud, mis see olla võiks. Ja nüüd me teame. Selleks on Tesla Semi.

Musk kirjutab oma blogis, et lisaks olemasolevatele Tesladele on vaja veel kahte tüüpi elektrisõidukeid – veokeid ning linnatransporti. «Mõlemad on arenduse varajases järgus ja peaksid välja tulema tuleval aastal. Me usume, et Tesla Semi vähendab tunduvalt kaubaveo hinda, muutes selle samas turvaliseks ning tõesti lõbusaks käsitleda,» kirjutas ta.

Ta kirjutas ka, et loogiline oleks teha bussid väiksemaks ning teha bussjuhtidest bussi haldaja. Samuti tuleks vabaneda keskmisest vahekäigust ning panna istmed sinna, kus praegu on uksed. «See viiks inimesed ka täiesti sihtkohta. Bussipeatustes oleksid kutsunginupud neile, kellel pole telefoni,» kirjeldas Musk uut bussi, lisades, et arvestatud on nii kärude, jalgrataste kui ratastoolidega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles