Eesti rikkaim naine võttis 4,2 miljonit eurot dividende (1)

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Liksutova
Tatjana Liksutova Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Transporditeenuste kontsern Transgroup Invest, kelle omanikeks on Sergei Glinka ning Moskva aselinnapea Maksim Liksutovi eksabikaasa Tatjana Liksutova, võtsid eelmisel aastal dividendidena kumbki 4,2 miljonit eurot.

Peamiselt Venemaal teenuseid pakkuv kontsern, mille emaettevõtte peakorter asub Eestis, maksis eelmisel aastal 8,3 miljonit eurot dividende, mis oli poole vähem kui 2014. aastal, selgub ettevõtte majandusaruandest. Ettevõte kuulutas välja 11,2 miljonit eurot dividende.

Nagu öeldud, on ettevõtte omanikud võrdselt Tatjana Liksutova ja Sergei Glinka.

Transgroup Invest sai eelmisel aastal 15,7 miljonit eurot kahjumit, võrrelduna kuue miljoni euro suuruse kasumiga 2013. aastal. Kahjum tuli tütar- ja sidusettevõtete finantskuludest.

Äripäev värskeimas Rikaste TOPis oli Sergei Glinka 85,8 miljoni euro suuruse vara väärtusega 20. ja Tatjana Liksutova 85,7 miljoniga 21. kohal. Liksutova on Äripäeva hinnangul rikkaim naine Eestis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles