Gunnar Kobin lahkub Ekspress Grupi juhi kohalt

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Kobin
Gunnar Kobin Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/PM/SCANPIX BALTICS

Aktsiaseltsi Ekspress Grupp juhatuse esimeheks saab uuest aastast Mari-Liis Rüütsalu.

Senine Ekspress Grupi juhatuse esimees Gunnar Kobin ei jätka pärast kehtiva lepingu lõppemist uuest aastast ettevõtte juhatuse liikmena ning asub aktsionäride üldkoosoleku heakskiitva otsuse korral ettevõtte nõukogu liikmeks, teatas ettevõte.

Uueks juhatuse esimeheks saab Mari-Liis Rüütsalu, kes hetkel töötab kontserni kirjastusettevõtte aktsiaseltsi Ekspress Meedia juhatuse esimehena, juhtides varasemalt Delfit. Enne kontserniga liitumist töötas Mari-Liis Rüütsalu reisibüroos Estravel.

Rüütsalu ütles BNS-le, et otsuse taga on meediagrupi suuromanik Hans H. Luik ja lisas, et tema jaoks see ootamatult ei tulnud. «Gunnar Kobinil leping lõppes ja see oli ju teada. Eks ma Hans Luigega olen rääkinud sellel teemal ja juba mõnda aega on see teema õhus olnud.»

Mida Rüütsalu ettevõtte juhina teisiti teeb, on tema sõnul veel vara öelda. «Kuna sinna on pool aastat aega, siis ma hea meelega räägiks nendest asjadest peale seda, kui ma olen ametisse astunud. Praegu on pool aastat sinna aega. Natukene ennatlik on selliste asjade väljaütlemine.»

Gunnar Kobin on Ekspress Grupi juhatuse esimehe ülesandeid täitnud alates septembrist 2009.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles