Riik otsib 3,3 miljoniga 4 aastaks EL-i toetuste registri arendajat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeerium
Rahandusministeerium Foto: SCANPIX

Rahandusministeeriumi infotehnoloogiakeskus (RMIT) on kuulutanud välja riigihanke, et leida eeldatavalt 3,3 miljoni euro eest neljaks aastaks struktuuritoetuse registri arendaja-hooldaja, vahendab BNS.

Hankega soovib RMIT tellida registri arendus- ja hooldusteenuse 48 kuuks. Sobiva pakkuja viimase kolme aasta käive tarkvarateenuste vallas peab olema olnud kokku vähemalt 3 miljonit eurot, seejuures 2015. aastal vähemalt 750 000 eurot, selgub hanketeatest.

Samuti peab sobiv pakkuja olema viimase viie aasta jooksul täitnud vähemalt kolm 400 000 euro suurust või kallimat tarkvaraarenduslepingut, mille töömaht peab olema olnud vähemalt 5000 töötundi lepingu kohta.

Hanke eeldatav maksumus on 3,3 miljonit eurot ning seda rahastatakse Euroopa Liidu struktuurifondide vahenditest. Hankele saab pakkumisi esitada 18. augustini hommikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles