Vaata, milliste raamatute seltsis puhkavad sel suvel Eesti tippjuhid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootor Grupi juht Hugo Osula
Mootor Grupi juht Hugo Osula Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi võiks arvata, et Eesti tippjuhid kasutavad ka puhkuse aega tööalaseks enesearenguks, üllatuslikul kombel puhkavad nemadki ristiinimeste kombel ja terve rida teeb seda raamatu seltsis.

Hugo Osula. Foto:
Hugo Osula. Foto: Foto: Mihkel Maripuu

Näiteks transpordiärimees ja Mootor Grupi omanik Hugo Osula lõpetas äsja Paul Dukes'i raamatu «Briti salaluure teenistuses punasel Venemaal» ning puhkust ootavad terve rida raamatuid, mille hulgas on näiteks Kai ja Jörn Donneri «Kaks vaadet marssal Mannerheimile», Ian Kershaw' «Saatuslikud valikud» ja Hardo Pajula «Majanduslik inimene ja poliitiline loom», vahendab Äripäev.

AdCashi juht Thomas Padovani räägib, et tema loeb välja lülitamiseks Harlan Cobeni «Fool Me Once» ja aju toitmiseks «The Unfair Advantage», mille on kirjutanud Mark Donohue.

Karli Lambot. Foto: Peeter Langovits
Karli Lambot. Foto: Peeter Langovits Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Eve Kirs, finantsanalüütik ja Astri Grupi osanik, plaanib sel puhkusel kätte võtta Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi teose «Totaalne riik – totaalne inimene», Siim Kallase «Kallas. Esseed, mõtted ja päevakaja 2004–2015» ning Jaan Tammsalu raamatu «Igaviku hääl».

Nortali omanikul Priit Alamäel on praegu pooleli selline raamat nagu «Sapiens: A Brief History of Humankind» ning Karli Lambot, ACE Logistics Groupi osanik plaanib oma USA puhkuse ajal läbi lugeda Thomas More'i «Utoopia».

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles