ERGO ja Unicredit avavad ühiskontori

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Täna avasid ERGO Kindlustus ja Unicredit Bank Eesti filiaal


ühiskontori Tallinnas Liivalaia 13/15, mis on kahe firma vahelises koostöös esimene taoline.


Ettevõtete teatel on kontor avara ja moodsa teenindussaaliga, kuhu on oodatud nii era- kui ärikliendid. Liivalaia kontoris saab küsida


kindlustus- ja pensioninõuannet ning sõlmida vara-, reisi-, sõiduki- ja elukindlustuse ning pensioni II samba lepinguid. Samas pakub Unicredit ettevõtetele finantsteenuseid.

Unicredit Grupi juhtkond kiitis möödunud aasta mais heaks Munich Re ja ERGO kindlustusgrupiga sõlmitud koostööleppe laiendamise Kesk- ja
Ida-Euroopa regiooni ning seadsid eesmärgiks pikaajalise partnerlussuhte.

ERGO Kindlustuse juhatuse liige Marek Začek näeb Unicreditiga koostöös suurt potentsiaali. «Liivalaia kontor on kahe finantsgrupi koostöös esimene pääsukene, mis pälvis tähelepanu mõlema ettevõtte peakorterites Düsseldorfis ja Milanos. See sisendab usku, et selline ärimudel võiks sobida ka teistes riikides, kus ERGO ja Unicredit tegutsevad.»

Ta lisas, et ühe katuse all suudavad ettevõtted pakkuda lisaväärtust mõlema klientidele, sest äritegevuse finantseerimine ja kindlustamine moodustavad loomuliku terviku. «Ja kui Unicredit peaks otsustama Eestis laiendada tegevust eraklientide turule, oleme koostööks juba valmis,» märkis Začek.

Unicredit Bank Eesti filiaali juhataja Taavi Laur ütles, et arvestades ERGO ja Unicredit grupi sarnaseid koduturge võimaldab koostöö ERGOga tagada klientidele laiemaid finantsteenuste lahendusi nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil. «Olles Eestis ettevõtteid teenindav rahvusvaheline pank, tuleb meil tihti oma klientidele pakkuda erinevaid individuaalseid lahendusi mitmel pool Euroopas,» lausus ta.

ERGO seltsid Eestis kuuluvad Saksamaa suuruselt teise ERGO kindlustusgruppi, mis teenindab enam kui 34 miljonit klienti 31 Euroopa ja
Aasia riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles