Kruuda eitab Tere piimatööstuse juhtrolli piimahinna dumpingus (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Kruuda
Oliver Kruuda Foto: Tairo Lutter

Tere piimatööstuse juht ja suuromanik Oliver Kruuda väidab, et Tere pole kindlasti piima dumping-hindade eestvedaja ning nende pakkumised pole turu kõige madalamad. Samuti lükkab ta tagasi kaupluste väite, nagu pakuks Tere piimatööstus neile piima müügiks 25 sendiga.

«Ma ei teagi, mis on hinnasõda. Tootjad pakuvad kaubandusele, kaubandus võtab vastu, kaubandus määratleb ise oma hinnad – kuidas ta seda teeb, see on iga turuosalise enda asi. Juurdehindluse marginaale piimatööstused ei määra, see on puhtalt kaubanduse küsimus,» märkis Tere piimatööstuse juht ja suuromanik Oliver Kruuda ERRi uudisteportaalile antud intervjuus.

Küsimusele, miks Tere piimatööstus pakub poekettidele piima 25 sendiga, vastas Kruuda müstiliselt: «Ma kindlasti ei usu, et mõnigi kauplus on teile väitnud, et Tere pakub 25 sendiga, sellepärast, et see on juba konkurentsiseadusega vastuolus, et keegi turuosaline võiks kommenteerida teise turuosalise pakkumisi,» sõnas Kruuda, lisades, et kui keegi on ka öelnud, et Tere pakub 25 sendiga – mida Tere pole kohe kindlasti teinud –, siis tuleks kohe konkurentsiametisse pöörduda ja sellele saada selgus.

Loe pikemalt ERR-i uudisteportaalist ja vaata videost.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles