Vodafone kaalub pärast Brexitit peakorteri kolimist

Gert Siniloo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vodafone'i logo.
Vodafone'i logo. Foto: SCANPIX

Telekommunikatsiooniettevõte Vodafone andis teada, et firmas mõeldakse peakorteri ärakolimisele Suurbritanniast peale seda, kui britid otsustasid rahvahääletusel Euroopa Liidust (EL) lahkuda, vahendab Wall Street Journal.

Vodafone'i näol on tegemist ühe suurema ja märkimisväärsema ettevõttega, kes on hakanud kaaluma oma tegevuse väljaviimist Ühendkuningriigist. Üleeuroopaline korporatsioon teatas teisipäeval avaldatud pressiteates, et firma on Suurbritannia ELi liikmesusest palju võitnud, sealhulgas tänu inimeste vabale liikumisele ning terves Euroopas kehtivale ühisele õigusraamistikule.

«Me jätkame olukorra hindamist ning langetame otsuseid, mis on meie klientide, aktsionäride ja töötajate huvides,» seisis pressiteates.

Vodafone'il on 462 miljonit klienti. Ettevõtte sõnul paikneb väga suur osa nende klientidest, 108 000 töötajast ning 15 000 tarnijast väljaspool Ühendkuningriiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles