Eestlased Londonis: las asjad settivad (2)

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi

Kakskümmend aastat rahvusvahelises panganduses töötanud Ragnar Meitern peab tõenäoliseks, et finantssektori osakaal Londonis nüüd kahaneb, kuid oluliseks finantskeskuseks nagu on oldud sajandeid jääb linn ka edaspidi.

Palju vajab referendumi järel veel väljaselgitamist, näiteks üle-euroopalise tegevusloa või tööjõu liikumisega seotu, ütleb Transferwise tegevjuht Taavet Hinrikus Äripäevale.

Klientide ostuotsuste vähenemine teeb muret Londoni kindlustusturule tarkvara müüva firma Insly juhile Risto Rossarile. Uudis tuli külma dušina, tunnistab ta, kuid mine sa tea – äkki hakkab efektiivsust parandava tarkvara müük hoopis paremini minema.

Londonis kohatud eestlased Eesti passist loobuma ei jookse. «Siiamaani on mul olnud võimalus Eesti passi ja Eesti kodakondsusega elada ja loodan, et saan samamoodi jätkata,» ütleb Meitern. 

Loe pikemat artiklit Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles