Kuressaare spaad loodavad venelastele

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil aroomivann Kuressaares GO spaas.
Pildil aroomivann Kuressaares GO spaas. Foto: Peeter Langovits.

Aastavahetusel ja uue aasta alguses veetsid Kuressaare suuremates spaades aega peamiselt venelastest kliendid ning mitmed spaad on hakanud aina suuremat tähelepanu pöörama venelaste siiameelitamisele.

Nii Saaremaa Spa Hotels, GO Spa ja Grand Rose märkisid, et aastavahetusel ja uue aasta alguspäevadel moodustasid venelased nende klientidest märkimisväärse osa, kirjutab Saarte Hääl.

Saaremaa Spa Hotelsi müügi- ja turundusosakonna juhataja Frey-Christian Fernelius ütles, et nende ettevõte on vene klientuuri siiameelitamisega tegelenud strateegiliselt ja nüüd on näha, et Saaremaa Spa Hotels on ka nende poolt omaks võetud.

Ferneliuse sõnul on nende strateegia edu võti multikultuursuses ehk et töötajaid värvatakse tööle klientuuri silmas pidades, näiteks on neil palgal vene keelt emakeelena rääkiv arst dr Alexander Jaanson, vene keelt kõnelevad emakeelena ka toitlustusosakonnas ja müügiosakonnas olulistel kohtadel olevad inimesed.

Seda, et venelaste siiapoole meelitamine on vilja kandnud, kinnitas ka GO Spa juht Toomas Leis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles