Oprah nimetas Piers Morgani intervjueerimistehnikat «üllatavaks»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piers Morgan ja Oprah Winfrey eilses saates «Piers Morgan Tonight»
Piers Morgan ja Oprah Winfrey eilses saates «Piers Morgan Tonight» Foto: SCANPIX

Tänavuse aasta teleelu üks oodatuim sündmus USAs oli Piers Morgani esimene vestlussaade, mis oli eile. Nii jõudis lõpule palju kõneainet andnud n-ö ülevõtmisprotsess, kui Morgan vahetas CNN vestlussaate juhi kohal välja legendaarse Larry Kingi.

45-aastane Morgani esimene külaline oli samuti telelegendi staatusega Oprah Winfrey (56), kes lõpetas aktiivse saatejuhi karjääri eelmisel kuul. Nüüdsest jätkab Oprah omanimelise telejaama juhi ja produtsendina.

Teletegelased vestlesid maast ja ilmast, kusjuures Oprah avaldas šokeerivaid detaile oma dramaatilisest rasedusest teismeeas (vaata artikkel allpool).

Nagu vahendab veebikülg thaindian.com, oli Oprah meelitatud rollist, et sai olla Morganile mõneti toeks tema uue karjääri alguses, samuti nimetas Oprah Morgani intervjueerimistehnikat «üllatavaks».

Morgan, kes oli veel paar aastat tagasi inglise tabloidlehe «Mirror» peatoimetaja, on varem iseloomustanud oma intervjueerimisstiili kui küllalt aktiivset.

«Ma arvan, et mind ei saa keegi süüdistada pehmes intervjueerimisstiilis,» on Morgan märkinud, lisades, et talle meeldib intervjuudeks põhjalikult ette valmistada.

Teleässad sõlmisid otse-eetris ka kihlveo selle peale, kes saab oma saatesse esimesena intervjuu populaarselt ameerika jalgpalli mängijalt Michael Vickilt. Morgan lubas kaotuse puhul maksta 100 inglise naela, millise summa Oprah omalt pool kahekordistas.

Stiilinäidet intervjuust näeb Business Insideri koduleheküljelt vastava artikli juures asuvast videoaknast siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles