«Johnny Depp» Tallinnas, fotod Swissoteli eest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõuna paiku nägid Tallinna kesklinnas liikuvad inimesed, kuidas välimuselt Johnny Deppi meenutav mees seisis punase Ferrari kõrval, käes roosibukett ja näol melanhoolne ilme.

Tegu polnud siiski filmitähe juhusliku turismireisiga põhjapoolseimasse Balti riiki, nagu võiks arvata kinodes jooksvast Deppi värskeimaist filmist «Turist».

Vaid hoopis ühe Läti kliendi ettekujutusega lahedast reklaamfilmi süžeest, mille vormivad reklaamklipiks eesti reklaamitegijad – stsenaariumi autor on reklaamiagentuur Taevas ja reklaamklipi valmistab filmiproduktsioonifirma Kuukulgur.

Võtteid juhtiva produtsent Alvar Reinumägi sõnul on reklaamklipp üllatusliku lõpuga ja sündmused hakkavad arenema siis, kui internetis naisega tuttavaks saanud mees teeb ettepaneku kokkusaamiseks. Mis sellest välja tuleb, näevad läti televaatajad juba lähikuudel telerist.

Johnny Deppi rollis astub üles agentuuri Taevas copywriter Karl Saluveer ja klipi režissöör on Jan Erik Nõgisto Kuukulgurist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles