Coca Cola Baltikumi üksus sai Horvaatiast uue juhi

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lana Popovic
Lana Popovic Foto: Coca Cola

Alates 1. juulist 2016 saab The Coca-Cola Company Poola ja Baltikumi piirkonna juhiks Lana Popović, teatas ettevõte.

Popović hakkab vastutama ettevõtte strateegia, innovatsiooni, turunduse ja kommunikatsiooni eest, tehes tihedat koostööd villimispartneri Coca-Cola HBC-ga. 

Lana Popović on töötanud The Coca-Cola Company's viimased 15 aastat.  2006. aastal sai ta tegevjuhiks Horvaatias ning peagi pärast seda Bosnia ja Hertsegoviinas. 2011. aastal sai ta Kreeka äriüksuse juhiks ja 2012. aastal haldas ta seitset Ida- ja Lõuna-Euroopa riiki, sealhulgas Kreekat ja Serbiat.

Lana Popović on pärit Horvaatiast. Ta on lõpetanud Zagrebi ülikooli majandusteaduskonna turunduse erialal. Vabal ajal meeldib talle purjetada, klaverit mängida ja muusikat kuulata.

The Coca-Cola Company on Balti riikides juhtiv karastusjookide ettevõte. Ettevõte hoiab juhtpositsiooni karboniseeritud jookide kategoorias, pakkudes laialdast tootevalikut, kuhu kuuluvad karastusjoogid, vesi, mahlad, jäätee ja energiajoogid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles