Akkermann müüs maha oma Kihnuranna osaluse

Birgit Podelsky
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Akkermann
Annely Akkermann Foto: Ants Liigus

Endine Riigikogu liige ja Kihnu vallavanemana töötanud Annely Akkermann müüs maha oma osaluse aktsiaseltsis Kihnurand, mille naine kaasasutas 1991. aastal.

Oma Facebooki konto seinal teatas Akkermann:

«Sulgesin veel ühe ukse: eelmisel nädalal müüsin 1991. aastal asutatud aktsaseltsi Kihnurand oma äripartneritele Arvole ja Valdole.Head kolleegid ja sõbrad, need 25 aastat on teinud minust selle, kes ma olen, suur tänu teile usalduse ja koostöö eest!»

«Mul on elus parasjagu inventuuri periood,» kommenteeris Akkermann oma otsust. 

«AS Kihnurand alustas elustiili ettevõttena, kui ma olin 18-aastane. Tuli mõelda, kas minna tagasi sinna elustiili juurde või liikuda edasi.» Akkermanni sõnul viivad ettevõtet edasi selle kaasasutajad. Ta lisas, et tegemist polnud kunagi dividendi ettevõttega ega finantsinvesteeringuga.

Annely Akkermann algatas 1991. aastal koos naabrimehe Valdo Palu ja  kapteni Arvo Saarega turismiettevõtte AS Kihnurand. See on Kihnu saare suurim turismiettevõte, pakkudes alates 1991. aastast oma klientidele erinevaid toitlustus-, majutus- ja ekskursiooniteenuseid ning mitmekülgseid vabaaja veetmise võimalusi.

2015. aastal müüs naine oma osaluse ka Kihnu Veeteedes, milles ta oli üks esimesi juhatuse liikmeid. Praegu tegutseb naine äri- ja finantsnõustajana erinevate projektide peal ning on Pärnu Linnavolikogu liige. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles