UniCredit palkab endise ministri tegevjuhiks

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia suurima panga UniCredit logo panga peakontoris Milanos.
Itaalia suurima panga UniCredit logo panga peakontoris Milanos. Foto: SCANPIX

Varade väärtuselt Itaalia suurim pank UniCredit palkab uueks tegevjuhiks endise tööstusministri Corrado Passera, kirjutab Reuters kohalikule meediale toetudes.

Panga praegune juht Frederico Ghizzoni teatas möödunud kuul, et astub järeltulija leidmise korral oma ametikohalt tagasi. Ghizzonile sai saatuslikuks panga aktsiahinna pikk madalseis börsil ning investorite üldine rahulolematus.

Passera on varem töötanud ka UniCrediti suurima kodumaise rivaali Intesa Sanpaolo juhina. Itaalia meedia andmetel peaks nõukogu ta uueks juhiks nimetama reedel ehk päev pärast Suurbritannia Euroopa Liidus jätkamist puudutavat referendumit. Reutersile väitsid panga aktsionäridele lähedal seisvad allikad, et Passera juhiks nimetamine ei ole veel sajaprotsendiliselt otsustatud.

UniCredit lahkus Eesti ja Leedu turult 2013. aastal. 2012. aasta lõpetas panga Eesti filiaal 2,581 miljoni euro suuruse kasumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles