TS Laevad otsib juba kahte varulaeva (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heltermaa sadam Hiiumaal
Heltermaa sadam Hiiumaal Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Nädala keskel Hiiumaa ettevõtjatega kohtunud TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar Tiiut ja Leigerit 1. oktoobrist kindlalt hiidlastele ei lubanud ja ettevõte otsib juba kaht varulaeva.

Kui kolmapäeval ütles Hiiu maavanem Riho Rahuoja Kaido Padarile, et otsus, kas hiidlased neile lubatud laevad saavad, võiks ikka juba tehtud olla, pareeris Padar: «Me ei ole ära otsustanud!» ja lisas, et on hiidlaste põhjendatud ootusest igati teadlik, vahendab Hiiu Leht.

Ettevõte otsib koguni kahte varulaeva juhuks, kui käiku peaks minema plaan B ja tähtajaks ei jõua valmis kaks laeva neljast. Padari sõnul on võimalikud alused on olemas, aga nende nimesid avalikustada on veel vara.

«Pigem on nii, et kui varulaevad on väiksemad ja me näeme, et kaks suurt laeva on vaja panna Saaremaa liinile, siis me tuleme, võtame mütsi näppu ja vabandame kõigi hiidlaste ees, aga eesmärk on ikka see, et Türgi laevad tulevad siia ja Saaremaale otsime asenduslaevu,» selgitas TS Laevade juht.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Hiiu Lehest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles