Telia pudeneb edasi: lahkub ka Luhats (1)

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Luhats
Toomas Luhats Foto: Viktor Burkivski

Kuu aja jooksul on Teliast lahkunud rida suuremaid tegijaid, nende sekka lisandus nüüd ka Telia TV ja multimeedia hankejuhina töötanud Toomas Luhats.

Telia Eesti kommunikatsioonijuht Raigo Neudorf märkis, et Luhatsi lahkumine tuli talle üllatusena, kuid mees sai lihtsalt väga hea pakkumise. Samas kinnitas Neudorf, et kuigi pidevad lahkumised näevad kummalised välja, on neil kõigil eraldi põhjused – kes otsib uusi väljakutseid, kes sai hea pakkumise jne.

«Eks selline asi küsimusi ikka tekitab, kuid see käib struktuurimuudatustega kaasas,» märkis Neudorf. «Ei saa öelda, et ettevõttes midagi nüüd kehvasti on.»

Jaanuaris asus Telia Eestit juhtima Dan Strömberg, kes kuu aega tagasi alustas ettevõttes ümberkorraldustega. Lahkusid erakliendi ja turundusüksuse direktor, juhatuse liige Piret Mürk-Dubout, tehnoloogiadirektor Tiit Tammiste.  Juulis lahkub finantsdirektor Valev Tõnisson.

Toomas Luhats ütles, et lahkub omal soovil Cinamon Holdingsisse. «Kandideerisin Cinamon  Holdingsi kommertsdirektoriks ja värbamisprotsess läks hästi,» märkis mees. «Sain [Telia] juhtidest aru, et nad näeksid mind heal meelel jätkamas, kuid see oli lihtsalt nii äge töökoht.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles