Nordea Eesti saab uue tegevjuhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Müller juhtis seni Nordea Eesti filiaali.
Gerd Müller juhtis seni Nordea Eesti filiaali. Foto: Erakogu

Nordea Eesti uueks juhiks saab 1. juulist Gerd Müller. Vähem kui kaks aastat selles ametis olnud Petri Nikkilä asub tööle Nordea Grupis eraisikute panganduse strateegia- ja arendusjuhina.

«Tänan Petri Nikkilät tema  suurepärase panuse eest nii  Nordea Eesti arengusse kui ka väga olulise panuse eest Nordea Baltikumi organisatsiooni,» ütles Nordea Baltikumi juht Inga Skisaker pressiteates.

Müller (44) liitus Nordeaga 2015. aastal Baltikumi äriarenduse juhina ja Balti juhtkonna liikmena, millele eelnes pikaajaline rahvusvaheline karjäär finantstehnoloogia teenuste valdkonnas piirkondliku juhina ettevõtetes TAG Systems (EVRY), First Data ja EuroProcessing International. Müller kuulus kuni 2001. aastani Baltikumi ühe suurima finantsasutuse juhatusse, vastutades erinevatel perioodidel jaepanganduse, korporatiivpanganduse ja finantsturgude üksuste eest.

«Minu eesmärk on Nordea positsiooni tugevdamine nii Eestis kui ka Baltikumis. Meie tähelepanu keskpunktis on jätkuvalt tihe koostöö oma klientidega ja nende rahulolu. Kavatseme pöörata erilist tähelepanu erinevate teeninduskanalite arendamisse, et võimaldada klientidel suhelda pangaga neile sobival moel ja ajal,» rääkis Müller. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles