Suhtekorraldajate Liit otsib parimat PR-projekti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) kutsub kõiki era-, avaliku- ja kolmanda sektori organisatsioone esitama oma eelmise aasta edukaid projekte suhtekorralduse auhinna konkursile.

Parimaid töid tutvustatakse ja võitjad kuulutatakse välja 10.-11. märtsil Tallinnas turundussündmusel Password 2011, teatab EPRA.

Konkursi eesmärk on selgitada välja aasta parimad suhtekorralduse alased projektid ja kampaaniad ning tunnustada seeläbi nende tegijaid.

Oodatud on tööd neljas kategoorias: erasektori projektid, avaliku sektori projektid, kolmanda sektori projektid ja sisekommunikatsiooni projektid.

Konkursi tähtaeg on 15. veebruar 2011, töid oodatakse e-posti aadressile epra@epra.ee. Täpsemaid konkursitingimusi vaata EPRA koduleheküljelt.

Laekunud töid hindab žürii, kuhu kuuluvad EPRA juhatuse liikmed ja eelmise aasta konkursi võitjad.

Eelmise suhtekorralduse auhinna konkursi võitsid alkoholi liigtarvitamise vastane kampaania «Palju sina jood?» (Tervise Arengu Instituut), Solarise Keskuse ja selle ankurrentnike turuletuleku kommunikatsioonikampaania (KPMS & Partnerid), ISU 2010. aasta Euroopa Iluuisutamise Meistrivõistlused (Jugaste, Liiva & Seimann) ning «ÜhesHingamine» (Eesti Rahvusringhääling).

Suhtekorralduse auhinna konkurss toimub kord aastas, seda korraldab Eesti Suhtekorraldajate Liit.

Eesti Suhtekorraldajate Liit (EPRA) on 1996. aastal asutatud erialaliit, mis koondab ainsa organisatsioonina Eestis suhtekorralduse alal töötavaid inimesi. Liitu kuulub 60 suhtekorraldajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles