Milliseid hüvesid pakuvad oma töötajatele Facebook, Google ja Disney?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miki-Hiir ja Minni-Hiir seisavad Disney tegelaskujudega dekoreeritud reisilennuki Boeing 777-200 juures.
Miki-Hiir ja Minni-Hiir seisavad Disney tegelaskujudega dekoreeritud reisilennuki Boeing 777-200 juures. Foto: SCANPIX

Lisaks heale palgale soovivad töötajad, et neid väärtustataks ja tunnustataks ka muudel viisidel. Business Insider on kokku kogunud tuntud suurettevõtete poolt pakutavad hüved.

Google

Maailma suurim internetiäri pakub oma töötajatele mitmeid hüvesid ja hoolitseb ka nende perekonna heaolu eest. Näiteks on Google´i töötajate lepingus punkt, millega ettevõte lubab töötaja surma korral tasuda kümne aasta vältel lesele pool töötaja palgast.

Netflix

Populaarne videostriimimisteenus pakub lapsevanemaks saanud töötajatele aastast täispalgaga vanemapuhkust.

Salesforce

E-äri suurettevõtte Salesforce töötajad saavad kuus päeva aastas töötada täispalgaga mõne meelepärase heategevusorganisatsiooni heaks. Lisaks annetab ettevõte sellele heategevusele 1000 dollarit.

Facebook

Facebook jagab igale lapsevanemaks saanud töötajale 4000 dollarit nn beebitoetust.

Spotify

Rootsi muusikateenus pakub värskelt lapsevanemaks saanud töötajatele pooleaastast makstud vanemapuhkust. Lisaks katab ettevõte soovi korral ka naistöötajate munarakkude külmutamise ja sellega seotud konsultatsioonide kulud.

World Wildlife Fund

Looduskaitseorganisatsiooni WWF töötajad saavad võtta iga teise reede töölt vabaks.

Airbnb

Majutusvahenduseettevõte Airbnb jagab igal aastal kõigile töötajatele 2000 dollari suurust toetust maailmas ringi reisimiseks ning Airbnb teenusega liitunud majutuskohtades ööbimiseks.

PwC

Maailma üks suurimaid konsultatsioonifirmasid aitab töötajatel tagasi maksta õppelaenusid. Aastas on vastavaks summaks 1200 dollarit töötaja kohta.

Pinterest

Sotsiaalmeediaettevõte Pinterest pakub lapsevanemaks saanutele kolmekuulist palgaga puhkust ning pakub järkjärgulist kava, millega uuesti tööellu sulanduda.

Burton

Lumelauavarustuse tootja Burton pakub töötajatele suusakuurortide hooajakaarte ning vabu päevi lumemõnude nautimiseks.

Twilio

Kommunikatsioonitehnoloogia firma Twilio töötajad saavad iga kuu osta Amazonist 30 dollari väärtuses e-raamatuid.

Twitter

Mikroblogivõrgustiku Twitter pakub töötajatele kontoris kolme tasuta söögikorda päevas, akupunktuuri massaaži ja näitlemisringis osalemise võimalust.

Walt Disney

Meelelahutuskontserni töötajad saavad koos sõprade ja sugulastega külastada tasuta Disney teemaparke ning allahindlust majutuselt ja kaupadelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles