AS Tallinna Sadam otsib oma meeskonda hooldusosakonna juhatajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Tallinna Sadam on Eesti Vabariigi omanduses olev oluline ettevõte, mille strateegiliseks eesmärgiks on Eesti kui mereriigi konkurentsivõime arendamine ja missiooniks – luua logistiline keskkond inimeste ja kaupade sujuvamaks liikumiseks. Kontserni kuuluvad 5 sadamat: Tallinna Vanasadam, Muuga sadam, Paldiski Lõunasadam, Paljassaare ja Saaremaa sadamad. Ettevõtte 2015.a. käive oli 94 miljonit eurot, sadamaid läbis 22,4 miljonit tonni kaupu ja teenindati 9,79 miljonit reisijat. Kontsern annab tööd ligi neljasajale inimesele, kellest ühes struktuuriüksuses - hooldusosakonnas - töötab neist üks neljandik. AS Tallinna Sadam kuulutab välja konkursi, et leida oma meeskonda sihikindel ja tegus

Hooldusosakonna juhataja

kelle olulisemad tööülesanded on osakonna juhtimine ja selle töö planeerimine, ettevõttele kuuluvate ja selle valduses olevate infrastruktuuriobjektide, hoonete ja territooriumite korrasoleku tagamine, hooldus- ja remonditööde ning laevade sildumise korraldamine, s.h. vastavate hangete korraldamine ning kruiisi- ja liinireisijate teenindamise korraldamine sadamates. Hooldusosakonna juhataja teeb aktiivset koostööd ettevõtte teiste struktuuriüksuste ja oluliste koostööpartneritega (piirivalve, toll, laevafirmad, operaatorfirmad, hoolduspartnerid jne).

Edukal kandidaadil on tulemuslik töö- ja vähemalt 3-aastane juhtimiskogemus hooldus- või haldusüksusest soovitavalt suuremast ettevõttest (tootmine, logistika, kinnisvara), tehniline või ehitusalane kõrgharidus, kogemus eelarvestamisest ja hangete korraldamisest, head juhiomadused, organiseerimis- ja analüüsivõime, läbirääkimis- ja esinemisoskus, oskus prioriteete seada, üldistada ja detaile märgata, kõrge aktiivsustase, sihikindlus ja järjepidevus, kõrged eetilised standardid ning oskus tegeleda paralleelselt nii väga operatiivsete kui strateegiliste küsimustega. Kasutad enamlevinud kontoritarkvara, valdad suulist ja kirjalikku eesti ja inglise keelt heal tasemel ja suhtled suuliselt ka vene keeles.

Pakume väljakutset riigile ja ühiskonnale olulise ettevõtte tähtsate funktsioonide juhtimisel, võimalust anda oma panus organisatsiooni ja selle pakutavate teenuste arendamisse, võimalust juhtida nii inimesi, süsteeme kui protsesse, võimalust rakendada oma valdkonna parimaid praktikaid ja põhimõtteid, töökohta stabiilses ettevõttes ning tööd toetavaid tingimusi.

Kandideerimiseks palun saada oma CV ja avaldus hiljemalt 30. juuniks k.a. aadressile: tallinn.ee@mercuriurval.com. Lisainfot saab vaadates www.ts.ee või helistades Mercuri Urvali konsultantidele Indrek Pajumaale või Tarmo Müürsepale telefonil 667 1520. Mercuri Urval hoiab konkursil osalevate kandidaatide konfidentsiaalsust.

Copy
Tagasi üles