Nordea pakub uudset krediitkaarti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea uus krediitkaart.
Nordea uus krediitkaart. Foto: Nordea

Alates tänasest pakub Nordea Eesti uut rahvusvahelist krediitkaarti - MUST.


Kaarti saab vastavalt vajadusele kohandada kas kindla tagasimaksega või vaba tagasimaksega kaardiks. Kaardiga saab kaasa eisikindlustuse.

«Tegemist on turul ainulaadse kaardiga juba ainuüksi seetõttu, et MUST kaardil on pikim intressivaba makseaeg - kuni 54 päeva. Samuti on igakuise kohustusliku tagasimakse suurust võimalik muuta just siis, kui selleks vajadus tekib,» rääkis Nordea Eesti kaarditoodete müügijuht Reelika Areng.

Nordea MUST krediitkaardi aastamaks on 200 krooni ja intress kaardimaksetelt peale maksepäeva tavakliendile 15 protsenti. Kaardi krediidilimiit on kuni kolmekordne netosissetulek, kuid mitte vähem kui 5000 krooni.

Nordea MUST MasterCard töötab hästi koos Nordea internetipanga ja otsekorraldusega. Kaardile saab tagasimakseid teha ka otsekorraldusega kõikidest Eesti pankadest. Samuti saab kaardi omanik ise kaardikontole raha tagasi maksta, suurendades seeläbi vabu vahendeid kaardil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles