Putini toidukaardid hilinevad

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotši olümpia 2014: Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, Carl Gustaf, Neinar Seli, Erich Teigamägi, Sandor Liive.
Sotši olümpia 2014: Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, Carl Gustaf, Neinar Seli, Erich Teigamägi, Sandor Liive. Foto: Liis Treimann

Venemaa ametkonnad pole suutelised vaeste abistamiseks kavandatavat toidukaartide programmi varem teatatud ajal käivitama, sest loovad alles vajalikku seadusandlikku baasi, teatas Izvestia.

Vastavalt 2016.–2017. aastaks kavandatud nn täiendava toitlustamise ürituste kavale, soovib Venemaa juhtkond puudustkannatavatele inimestele jagada toidukaarte ligi 5 miljardi euro väärtuses.

Kuid kaubandusministeeriumi poolt mullu välja töötatud programmi ei jõuta lubatult käivitada 2017. aastal. Toidukaartide ettevalmistamisega liitusid ka teised ametkonnad ja Venemaa Pank, kes peavad vajaliku seadusandluse looma.

Kaubandusministeerium, põllumajandusministeerium, tööministeerium, rahandusministeerium ja majandusarengu ministeerium peavad koostöös riigi keskpangaga looma vajalikud normatiivdokumendid 2017. aasta I kvartaliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles