Roosve: Eesti Post tegi eurole üleminekul suure töö

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti Panga sularaha ja turvaosakonna juhataja Rait Roosve kinnitusel on eurole üleminekul suure töö teinud ka Eesti Post.

Rait Roosve ütles rahvusringhäälingu raadiouudistele, et praeguseks on Eesti Pank väljastanud euro pangatähti ja münte enam kui 272 miljoni ulatuses, Roosve sõnul on eurole üleminek läinud väga edukalt ning suure töö on ära teinud ka Eesti Post, vahendas ERR Uudised.

«Eesti on esimene riik, mis eurole üleminekul postkontorite võrgustikku kasutas, teistes riikides on see kaalumisel olnud, aga nii kaugele pole jõutud,» märkis ta.

«Eesti Post on siin teinud väga tubli töö - on vahetatud eurosid rohkem kui 6,3 miljoni eest ja mis veel olulisem umbes 40 000 inimest on Eesti Posti kontorites eurosid vahetamas käinud,» lisas Roosve.

Tema sõnul pakkusid eurode vahetusteenust just maapiirkondade postkontorid, mis näitab, et Eesti oli ka regionaalses mõttes eurole üleminekuks hästi valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles