Lennufirma, mida veel ei ole

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olematu lennufirma: Nordica kasutab küll oma värvides lennukeid, kuid lennud toimuvad Adria Airwaysi platvormi ja kaubamärgi all.
Olematu lennufirma: Nordica kasutab küll oma värvides lennukeid, kuid lennud toimuvad Adria Airwaysi platvormi ja kaubamärgi all. Foto: Mihkel Maripuu

Tahad siseneda lennundusärisse, ent sul puudub lennuluba? Pole probleemi, saab ka ilma, nagu teab hästi meie oma kodumaine Nordica või Kanadast pärit NewLeaf.

Eestis katkes hiljuti lennuühendus mandri ja saarte vahel, sest lende opereerivalt Aviesilt võeti ära lennuluba. Samal ajal juubeldasid Kanadas noore ja vihase lennufirma NewLeaf omanikud ja töötajad, sest märtsi lõpus olid nad saanud olulise võidu – Kanada transpordiamet otsustas, et odavaid lennupileteid müüv ettevõte võib tegevust jätkata, kuigi ka neil puudub lennuluba.

NewLeaf alustas jaanuaris üliodavate lendude pakkumisega ning piletid läksid kui soojad saiad, ent kõigest kümne päeva pärast peatas Kanada transpordiamet ettevõtte tegevuse. Transpordiamet nimelt ütles, et ettevõttel puudub lennuluba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles