Täpsustav teadaanne: Trump põrutab Briti saartele varem (1)

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trumpi lennuk ja elevil piltnikud.
Trumpi lennuk ja elevil piltnikud. Foto: businessinsider.com

Isemõtlejast USA ärimees, poliitik ja vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump ei saabu Suurbritanniasse hommikul pärast Brexiti referendumit, nagu varem plaaniti, vaid hoopis sellele eelneval päeval. 

«22. juunil lähen ma Šotimaale, et tähistada värskelt renoveeritud TrumpTurnberry Resorti avamist, mis on maailma parim,» teatas Trump Twitteris.

Nimetatud ürituse aega ei ole muudetud: golfi- ja puhkekesuse avamine toimub 24. juunil ehk päeval, mil britid loevad hommikusöögi juurde põnevusega «jääme või väljume» referendumi tulemusi.

Trump külastab ka Aberdeeni, kus ta samuti golfirada omab, ning põikab enne 25. juunil koju tagasi pöördumist läbi isegi Iirimaalt, vahendab Bloomberg.

Donald Trumpi ema on pärit Šotimaalt, Lewise saarelt.

Suurbritannia peaminister David Cameron on Briti meedia ja Bloombergi andmetel väljendanud valmisolekut Trumpiga kohtuda, kui too oma kampaania käigus saareriiki külastama peaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles