Hotellide liit: Hiltoni turuletulek lisab Eestile atraktiivsust

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti hotellide ja restoranide liit leiab, et Tallinna kesklinnas uksed avanud Baltimaade esimene Hiltoni hotell lisab Eestile atraktiivsust.

Hiltoni-suguse brändi lisandumine Eesti hotelliturule aitab meil hotellinduse tihedas konkurentsis silma paista, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Hilton on meil uus tulija Tallinna turule. Tegemist on väga väärika brändiga ja kindlasti see lisab atraktiivsust kogu turismivaldkonnale ja kogu Eestile tervikuna,» ütles hotellide ja restoranide liidu tegevjuht Maarika Liivamägi.

Hotelli tegevjuhi Daniel Habersatteri sõnul on esialgne huvi hotelli vastu ületanud nende ootusi, seega on väljavaated nii avanädala kui ka ülejäänud aasta suhtes väga positiivsed.

Olympic Entertainment Group avas kolmapäeval Tallinna kesklinnas üle 45 miljoni euro maksma läinud hotelli- ja meelelahutuskompleksi, milles alustab tegevust Baltimaade esimene Hilton ja Olympic Casino esinduskasiino.

Hoone asub Tallinna kesklinnas politseipargi kõrval. Selle arhitekt on Meelis Press ning sisedisainilahenduse looja Vertti Kivi. Hoone ehituse peatöövõtja oli AS Merko Ehitus Eesti. Hotelli opereerib Hilton Worldwide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles