Kuldar Leis: me ei ole enam suvaline firma Lõuna-Eesti metsast

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kääritatud jookide tehas Linda Nektar
Kääritatud jookide tehas Linda Nektar Foto: Eero Vabamägi

Börsile minek mõjub firma sisekultuurile ja välisele imagole väga hästi, me ei ole enam välispartnerite jaoks suvaline firma Lõuna-Eesti metsade vahelt, ütles Võrumaa joogitootja Linda Nektari vähemusaktsionär ja nõukogu liige Kuldar Leis.

«Arvestades meie pikaajalisi eesmärke, oli börsileminek kindlasti õige samm,» rääkis Kuldar Leis, vahendab Äripäev. Linda Nektaril oli börsile minnes kaks eesmärki: saada arenguks raha ja tõestada enda usaldusväärsust välispartnerite silmis.

Leis on Tallinna börsi põhinimekirja mineku protsessi läbi teinud Premia Foodsiga ja alternatiivbörsile First North mineku Linda Nektariga. «Esimesel puhul võttis protsess otsusest kauplemise alguseni kaheksa kuud ja teisel neli kuud. Kui firma on sisemiselt korras, siis koostöös nõustajatega on alternatiivbörsile minek lihtne.» 

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles