Jätke võtmed väljapoole: toit tuppa sinu ära olles

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Unsplash

Rootsis on testimisel uudne teenus: toidukraam tuuakse teile koju ning pannakse kööki ja külmkappi. Ise võite olla tööl, trennis või kus iganes.

Uut lähenemist katsetavad ligikaudu kahekümne majapidamise peal kullerifirma PostNord koostöös kauplusteketiga ICA, kirjutab The Wall Street Journal.

Ettevõtjad lubavad, et kullerid võtavad tuppa tulles kingad jalast.

Teenus on ehitatud erilise luku peale, mille kliendid peavad paigaldama ning mille kuller oma nutitelefoniga avada saab.

Lukk, mille autor on Rootsi idufirma Glue, võimaldab elanikel teatud määral ajaliselt paika panna, millal nende koju siseneda saab.

Projektis osalev Stockholmi elanik Kiku Mlosch (29) on väga tänulik, et ei pea kodus passima. Turvalisuse pärast Kiku eriti ei põe.

«No võibolla ma ei jätaks lauale oma teemantsõrmust,» nendib naine. Aga nagunii käib tal kodus näiteks koristaja – ka siis, kui teda ennast pole. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles