Seli ei leia Tasku keskusele ostjat

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tasku keskus otsib uut omanikku
Tartu Tasku keskus otsib uut omanikku Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Suurärimees Neinar Seli on enam kui aasta aega püüdnud müüa enamusosalust Tartu kesklinnas asuvast Tasku keskuses - ühelt poolt selleks, et kaasata Tasku laienemisse uut raha, teisalt selleks, et leida vahendeid AS Estiko muude ettevõtmiste tarvis.

«See ei ole saladus, et Tasku keskus on olnud ka müüginimekirjas, see ei olnud tingitud ainult keskuse laienemiskavatsustest, vaid soovisin riske enda investeeringutelt maandada,» tunnistas Seli, vahendab ERRi uudisteportaal.

Lisaks märkis ettevõtja, et tema portfelli on kogunenud üsna palju kinnisvara, mistõttu soovib ta suunata müügil tekkivaid vahendeid Estiko tootmistegevuse laiendamisse: «Me sooviksime osta mõne suurema pakenditehase, mis looks sünergiat Estiko Plasteril.»

Potentsiaalseid investoreid on Selil otsida aidanud kinnisvara nõustamisega tegeleva Acatella tegevjuht Aavo Kokk, kelle väitel on huvi Tartu kaubanduskeskuste turu vastu küllalt suur, kuid praegu ollakse siiski pigem ootel.

Tema sõnul saab järgmise kuue kuu jooksul näha, kuidas jõujooned pärast uue ostukeskuse Kvartal avamist ning Tartu Kaubamaja uuenemist kujunevad ning kas pärast seda investorite huvi ja julgus taas kasvab.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles