Vene peaminister tahab pikendada Vene toiduembargot tuleva aasta lõpuni (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MOSCOW, RUSSIA. MAY 5, 2016. Russia's Prime Minister Dmitry Medvedev looks on during a meeting with WWII veterans at the Konkovo boarding house. Yekaterina Shtukina/Russian Government Press Office/TASS
MOSCOW, RUSSIA. MAY 5, 2016. Russia's Prime Minister Dmitry Medvedev looks on during a meeting with WWII veterans at the Konkovo boarding house. Yekaterina Shtukina/Russian Government Press Office/TASS Foto: Yekaterina Shtukina/Yekaterina Shtukina/TASS

Venemaa peaminister Dmitri Medvedev andis korralduse pikendada Venemaa poolt Euroopa Liidu ja teistele riikidele kehtestatud toiduimpordikeelu 2017. aasta lõpuni.

«Meie tootjad on mitmel korral öelnud, et soovivad nendele riikidele kehtestatud (Vene) sanktsioonide jätkumist, kes on meie vastu kehtestanud sanktsioone,» lausus Medvedev Vene töösturite ja ettevõtjate liidu kohtumisel.

«Soovin öelda, et andsin korralduse koostada ettepanek nende sanktsioonide pikendamiseks mitte ühe aasta võrra, vaid 2017. aasta lõpuni,» lisas ta.

Vene valitsus kehtestas 2014. aasta 7. augustil üheaastase impordikeelu enamikele EL-ist, Ühendriikidest, Austraaliast, Kanadast ja Norrast pärit toidukaupadele. Kõnalused riigid olid varem kehtestanud Venemaale sanktsioone Venemaa agressiooni tõttu Ukrainas. Mullu pikendas Moskva embargot 2016. aasta 5. augustini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles