Meresuu spaahotell läheb võlgade katteks müüki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu Meresuu hotellis jätkub tavapärases rütmis.
Elu Meresuu hotellis jätkub tavapärases rütmis. Foto: Priit Simson

Narva-Jõesuus tegutseva Meresuu spaahotelli võlausaldajate koosolekul otsustati hakata otsima uut investorit ning alates homsest on ettevõte müügis, kuni uue investori leidmiseni jätkab spaahotelli igapäevane tegevus senisel kujul.

Meresuu spaahotelli halduri Martin Kruppi sõnul ettevõtte igapäevane tegevus jätkub tavapärases mahus: kliente võetakse vastu ning osutatakse kõiki majutuse, spaa- ja toitlustusteenuseid.

«Müüki ei ole pandud pelgalt kinnisvara, vaid hästi toimiv turismiettevõte, mille lisaväärtuseks on edukas opereerimine ning head tegevustulemused,» kommenteeris Martin Krupp. Meresuu enampakkumise alghinnaks on 7,7 miljonit eurot.

«Võlausaldajate otsus tähendab muuhulgas ka seda, et töötajatega jätkatakse töösuhet samadel tingimustel. Seda erinevalt tavapärasest menetluspraktikast, kus pankroti puhul lõpetatakse töölepingud,» täheldas Krupp. Tema kinnitusel on kõikide võlausaldajate huvil säilitada ettevõtte edukas opereerimine, kuna just see asjaolu teeb Meresuu spaahotelli atraktiivseks investeerimisobjektiks.

«See on üks ilusamaid ja kvaliteetsemaid Eesti turismikohti nii miljöö kui ka ehituskvaliteedi ja teeninduse poolest ning mis on põhiline, ka klientidele meeldib. Eilse päeva täituvus näiteks oli vähemalt 60 protsenti, suvised broneeringud on juba täna paremad kui mullu. Hotelli grill-terrassist on kujunenud nii külastajate kui kohalike elanike lemmikpaik. Kõik see ilmestab klientide usaldust,» märkis Krupp.

Kruppi hinnangul tuleb eduka tegevuse jätkamine müügiprotsessile kasuks ning võlausaldajate otsusest võidavad kõik osapooled: kliendid, võlausaldajad ning hotell ja selle töötajad ise. «Võime öelda, et see on win-win-win situatsioon, mis loob Eesti majandusruumis pretsedenti,» lisas Krupp, kelle kinnitusel tegeldakse uute investorite otsingutega aktiivselt ning väljavaated on optimistlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles