Sadama magusat alkotänavat juhitakse ministeeriumist (1)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadama Turg alustas kunagi taluturuna, kui Kersti Maurer ja Riho Maureri omanduses olles on muudetud atraktiivne kaubanduspind Aldari toidupoodide keti osaks, mille alkoholiosakond on laiendatud tõeliseks viinatänavaks.
Sadama Turg alustas kunagi taluturuna, kui Kersti Maurer ja Riho Maureri omanduses olles on muudetud atraktiivne kaubanduspind Aldari toidupoodide keti osaks, mille alkoholiosakond on laiendatud tõeliseks viinatänavaks. Foto: Mihkel Maripuu

Siseministeeriumi tähtis ametnik omandas tänavu jaanuaris Panamas registreeritud varjatud omanikega äriühingult Tallinna reisisadama A-terminali väravas tegutseva Soome turistidele mõeldud alkoholi- ja toidupoe Sadama Turu.

Riigiametnik Kersti Maurer hoiab oma sõrme sõna otseses mõttes Eesti elu pulsisoonel. Samal ajal, kui siseministeeriumi kriisireguleerimispoliitika osakonna juhataja asetäitjana töötava Maureri käest liiguvad läbi NATO ja kriisireguleerimispoliitika dokumendid, garanteerib tema äritegevus Tallinnast alkoholi osta soovivatele turistide rahulolu.

Seejuures jääb Maurer tagasihoidlikuks ja soovib isegi tähtsates asjades tagaplaanile hoida. «Omandasin Sadama Turu osakud 2016. aasta jaanuari alguses, tegemist on investeeringuga. Osanikuna mina ettevõtte igapäevases juhtimises ei osale,» selgitas Maurer soovimatust ajakirjanikuga kohtuda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles