Kuidas esinduslike riietega pilke püüda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soliidne välimus on ärimaailmas tähtsal kohal ning mängib esmamulje kujunemisel olulist rolli, sest kaunis riietus on visiitkaardiks nii inimesele kui ka tema ettevõttele. Vaatamata valdkonna rangusele ei pea ilmtingimata kandma alati üksluiseid valgeid triiksärke, musti pliiatsseelikuid, viigipükse või lipse.

Sellest lähtuvalt on legendaarne Ameerika rõivabränd Brooks Brothers andnud oma panuse, et soliidne välimus ei muutuks kunagi igavaks. Peagi saabuvaks suveks on nad loonud kollektsiooni, mis sobib suurepäraselt igas vanuses teadliku ja enesekindla naise ning mehe esinduslikku garderoobi.

Foto: Brooks Brothers

Pastelsed ja suvised rõivad ning mugavad jalanõud on kohased nii kontorisse, ärilõunale kui ka firmaüritustele. Need on üheaegselt nii moodsad kui soliidsed. Annavad halli argipäeva veidike särtsu ning värvi, kuid mõjuvad siiski stiilselt. Eriti tunnustatud on Brooks Brothersi perfektselt istuvad ja äärmiselt kvaliteetsed triiksärgid, mille saab soovi korral endale soetada ka personaalsete mõõtude järgi. Seetõttu saab olla alati kindel, et Brooks Brothersi rõivaste austajad näevad veatud välja igas olukorras ning nende riiete võim on suur!

Brooks Brothersi rõivad on populaarsed olnud läbi aastate - neid on kandnud ka paljud Ameerika presidendid nagu Abraham Lincoln, John F. Kennedy, Franklin D. Roosevelt ning  Brooks Brothers on ka Barack Obama lemmik.

Foto: Brooks Brothers

Väärika ajalooga Brooks Brothers loodi 1818. aastal Henry Sands Brooksi poolt Ameerikas ja on tänaseks üks vanimaid aktiivselt tegutsevaid rõivabrände, mis on inspireeritud Ameerika kultuurist. Brooks Brothers oli esimene, kes tõi turule ready-to-wear rõivastuse ja on läbi ajaloo jätkanud erinevate ikoonistaatusega toodete tutvustamist ja juurutamist, mille hulka kuuluvad siirsakar (India õhuke triibuline puuvillakangas), mittekortsuv triiksärk, klassikaline nööbitava kraega triiksärk (button-down collar) ja paljud teised.

 

Eestis saab kaunite ning stiilsete meeste- ja naisterõivaste kollektsioonidega tutvuda Brooks Brothersi esinduskaupluses Viru Keskuse II korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles