LHV likvideerib kolm endist Danske väikeinvesteerimisfondi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Panga juht Erki Kilu.
LHV Panga juht Erki Kilu. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

LHV omandusse läinud fondivalitseja Danske Capital on saanud finantsinspektsiooni loa likvideerida kolm investeerimisfondi, mille varade kogumaht oli eelmise aasta lõpus 1,3 miljonit eurot, vahendab BNS.

Finantsinspektsioon andis eelmisel nädalal tehtud juhatuse otsusega loa Danske Capital AS-i valitsetavate fondide PP Intressistrateegia Fond, PP Arenevate Turgude Aktsiastrateegia Fond ja PP Arenenud Turgude Aktsiastrateegia Fond likvideerimiseks, seisab LHV kodulehel.

Fondide depositoorium on Danske Bank A/S, mida esindab selle Eesti filiaal. Fondide võlausaldajad peavad esitama nõuded fondi vastu hiljemalt 25. juuliks.

PP Intressistrateegia Fondi varade väärtus oli 2015. aasta lõpul 713 000 eurot, arenevate turgude fondil 280 200 eurot ja arenenud turgude fondil 294 700 eurot. Kuna Danske Capitali ülevõtmine LHV poolt oli aasta lõpus juba planeeritud, valmistusid kõik fondid juba siis likvideerimisprotsessiks, selgub majandusaasta aruannetest.

Allikas:BNS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles