LHV aktsiate börsidebüüt algas meeleolukalt

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasdaq Tallinna juht Rauno Klettenberg (vasakult) andis LHV Groupi juhile Erkki Raasukesele kingitusena üle pildi Nasdaqi börsikeskusest New Yorgis Times Square’il.
Nasdaq Tallinna juht Rauno Klettenberg (vasakult) andis LHV Groupi juhile Erkki Raasukesele kingitusena üle pildi Nasdaqi börsikeskusest New Yorgis Times Square’il. Foto: Mihkel Maripuu

Kui keegi oleks eile enne kella kümmet soovinud LHV kontorisse oma asju ajama minna, oleks see tal olnud ilmselt üsna keeruline. Küll oleks ta saanud pangakontorist suupistetena head ja paremat ning isegi klaasikese vahuveini.

Eile algas Tallinna börsil kauplemine LHV Groupi aktsiatega. Tegemist on esimese börsidebüüdiga viimase kuue aasta jooksul – viimati noteeriti börsil Premia Foodsi (PR Foodsi) aktsiad. Kui tavaliselt on mõne ettevõtte aktsiatega kauplemist alustatud pidulikult koos traditsioonilise kellahelistamisega Tallinna börsi ruumides, siis seekord läks mägi Muhamedi juurde – pidulik avatseremoonia toimus LHV suures saalis, kus asub ka teeninduskontor.

Siht luua ja ühendada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles