Tallinna börsile lisandub tänavu tõenäoliselt mitu uut ettevõtet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Klettenberg
Rauno Klettenberg Foto: FinanceEstonia

Tallinna börsi juhi Rauno Klettenbergi sõnul innustab LHV börsile tulek sama tegema teisi ettevõtteid ning tänavu on oodata uusi ettevõtteid Tallinna börsile.

«Julgen öelda, et juba sellel aastal on uusi ettevõtteid meie nimekirjades näha, nii põhinimekirjas kui lisanimekirjas,» ütles Klattenberg BNSile.

«Ma arvan et eellugu LHV-le ja järellugu LHV-le on see, mis innustab uusi ettevõtteid börsile tulema. Kui me räägime konkreetsetest kontaktidest, siis nende on arv on oluliselt lisandunud, kellega me koostööd teeme ning börsile tulekut ajatame,» lisas Klattenberg.

«Mis on veel väga oluline, on see et meil on oodata uusi ettevõtteid ka võlanimekirja, kus hetkel on ainult LHV,» märkis Klattenberg.

Börsile tulekut planeerivate ettevõtete nimesid ei soovinud Klettenberg siiski nimetada.

Tallinna börsi kauplemisaktiivsus näitab klettenbergi sõnul kasvutrendi, mille taga on osaliselt ka LHV börsile tulemine. «Eelmise aasta esimeses kvartalis oli kauplemiskäive umbes 40 miljonit eurot, sellel aastal ligi 50 miljonit eurot,» lisas ta.

«Selge on ka see, et aktiivsuse kasvust saame rääkida siis, kui lisanduvad uued ettevõtted. See on see moment kus potentsiaal aktiivsuse kasvuks on suur,» ütles Klattenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles