Tallinna Sadam otsib kolmandat juhti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Kalm.
Valdo Kalm. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna Sadam on välja kuulutanud konkursi, et leida kolmas, kommertstegevuse eest vastutav juhatuse liige. Konkursi viib läbi personaliotsingufirma Amrop.

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul oodatakse sobilikult kandidaadilt kõrgharidust, transiidi- või logistikavaldkonna tundmist ja rahvusvahelist B2B müügikogemust. «Lisaks vähemalt viieaastasele juhtivale müügitöö kogemusele, ootame kandidaadilt ka väga head läbirääkimisoskust, strateegilist mõtlemist, head analüüsivõimet, proaktiivset tegutsemist ning head eesti, inglise ja vene keele oskust,» kirjeldas Kalm pressiteates.

Tallinna Sadama juhatuse liikme konkursi viib läbi ja sobivate kandidaatidega võtab ühendust personaliotsingufirma Amrop/Executive Search Baltics OÜ. 

Kõigi konkursil osalejate konfidentsiaalsus tagatakse.

Tallinna Sadamal on praegu kaks juhatuse liiget: Valdo Kalm ja Marko Raid. Kontsernis töötab üle 300 inimese ja 2015. aasta käive oli üle 94 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles