Neli nippi, mis muudavad ettevõtja tegusamaks

Birgit Podelsky
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Unsplash

MacGyver oleks olnud edukas ettevõtja. On teada-tuntud tõde, et ettevõtja peab vähese eelarvega olema võimalikult produktiivne. 

Forbes loetleb neli meetodit, mis peaksid ettevõtja produktiivsust tunduvalt suurendama.

  • Hangi omale assistent

Paljud kindlasti kerivad sellest punktist üle, mõeldes et neil pole assistendi jaoks raha. Kuid siinkohal on mõeldud eelkõige virtuaalset assistenti. Populaarseimad assistendid on X.ai loodud Amy Ingram tarkvara, Genee ja eaHelp. Robotassistendid lepivad sinu eest kokku koosolekuid ja kohtumisi. Nii hoiad kokku palju väärtuslikku aega. 

  • Kasuta broneerimisprogrammi

Ettevõtjad kulutavad kuhjaga aega selleks, et sättida oma kalendrit nii, et 24 tundi oleks maksimaalselt tulusad. Kuid kalendri sättimise asemel võib ka lihtsalt aknast välja vaadata ja silmi puhata, kuna selleks on loodud samuti virtuaalsed abilised. Populaarseimad kalendriprogrammid on näiteks book.me, Calendly ja Doodle.

  • Pane koosoleku päevakord avalikult kirja

See  abinõu hoiab ära momendid, kus koosolekule saabudes keegi küsib, et millest me täna siis räägime. Hea viis päevakorda paika panna on kasutada näiteks Wunderlisti. Selle abil saad päevakorda koosolekul osalejatega jagada. Hea nipp on seda ka koos elukaaslasega õhtuse toidupoe nimekirja koostamiseks kasutada

  • Lükka oma e-mailid hilisemaks

Just nagu võid oma hommikust äratuskella paari lisa uneminuti saamiseks edasi lükata, saad seda ka teha oma e-mailidega. Selle jaoks soovitatakse näiteks Boomerangi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles